Spiro 双藻排毒

RM199.00

排毒,恢复和恢复活力:合一:

  1. 排毒
  2. 综合营养补品
  3. 美容复兴

数量


1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒


价格


RM 199

RM 349

RM 495

RM 645

RM 789

RM 935

SKU: 05 分类: , 标签: , ,

Spiro 双藻排毒

RM199.00

排毒,恢复和恢复活力:合一:

  1. 排毒
  2. 综合营养补品
  3. 美容复兴

数量


1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒


价格


RM 199

RM 349

RM 495

RM 645

RM 789

RM 935

SKU: 05 分类: , 标签: , ,

Spiro 双藻排毒

什么是SPIRO?

唤醒肠道,全新的排毒神器(排毒,修复,美容,一藻到位)!SPIRO 的铁三角成分即螺旋藻、菠菜和绿藻,除了营养价值丰富,还含有高纤维和高抗氧化的全新配方。双藻能够促进免疫系统的健康、调节及恢复肠道细胞功能、促进消化,也有助人体产生红血细胞供排毒用途。简单来说,排毒、修复和美容都一藻到位的SPIRO,绝对是您排毒清汤的最佳武器!

你意识到身体发出的警告了吗?

肠道疾病是你健康的杀手!
  • 便秘
  • 肥胖
  • 口臭
  • 湿疹
  • 失眠
  • 过敏症
  • 营养吸收不良
  • 内分泌失调
  • 痛经
  • 糖尿病
  • 体味发臭
  • 类风湿关节炎
  • 骨关节炎
  • 肝炎
  • 背疼
  • 脂肪肝

最有效的SPIRO配方

螺旋藻

调节免疫力,确保人体有均衡营养并消除疲劳、延缓衰老及对抗多种疾病,包括癌症、高血脂、恶性贫血和糖尿病等健康杀手。

绿藻

促进成长因子和人体益菌生长。帮助排除体内累计的有毒重金属、有害农药和其他环境毒素。

菠菜

菠菜含有大量植物粗纤维,具有促进肠道蠕动的作用,且能促进胰腺分泌,帮助消化。

健康从何来,如果不 排毒吗

为身体进行彻底排毒,重整身体系统!

18-25岁

Body toxin and low oxygen In blood may lead to tiredness, dull skin, cold hands & feet, and may even affect the chances of pregnancy.

26-39岁

身体毒素积累加上血气不足,容易引起面部皱纹增加、皮肤松懈、眼袋下垂、身体肥胖、脱发等。

40岁以上

体内毒素累计加上血气不足,会使人容易憔悴、精力不足、睡眠品质下降甚至性情烦躁。

关于Spiro的详细说明

阅读详细说明,了解SPIRO对人体的影响。

Spiro

每盒60颗

使用说明Spiro🥦

随时食用并咀嚼1片。

咨询我们
质量保证

如何区分真假?

Wellous Products具有QR码,可让您跟踪产品的来源,原始产品具有责任险!假冒产品会损害您的身体。

数量

1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒

价格

RM 199

RM 349

RM 495

RM 645

RM 789

RM 935

Spiro 有 23 个评价

  1. 简·马尼克

    良好的产品质量,快速的交货和物有所值的价格…

  2. Zulkefri bin ahmad

    Terbaik .. nxt阿寒阶拉格..

  3. 倪可乐

    货到了,服务快!商家也很友善...😀

  4. 法罕·本·萨利赫

    Terbaik老板,项目dah dapat。 q

  5. navillarabiah

    Received in good condition….
    Authentic product
    Thanks..

  6. ahmanyee

    Barang dah sampaiiiiiiii semua okayyyy.
    #Trustedseller
    #Recommended

  7. abbieL

    Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!!

  8. abyspice

    Alhamdulillh barng dah sampai.. service terbaik… Thank u so much🌹

  9. wongsuchen

    Very fast delivery, good packaging and also got very nice gift.

  10. aries

    First time beli daripada seller ni hope sesuai dengan my dad.

  11. dspthan

    Second time purchase daripada seller ni. Kalini ambil yang size besar👍

  12. batrisya13

    Barang dah sampai..yuhuuuu..repeat order berkali2 dah.trusted seller nih,xyah risau.👍👍👍

  13. kenken_1015

    Brang sampai smalam…paking cantik dan brg sampai pun dalam keadaan baik…thanks seller.

  14. iishasha

    Dah order 3kali.. semua ok, kotak ade kemek sikit.. dlm botol ok. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙂👍👍👍👍🙂👍👍👍👍👍🙂

  15. lisaa93

    Barang diterima dalam keadaan selamat dibalut dengan kemas dengan bubble wrap. Sangat recommended beli dengan seller ni dijamin barang ori. Bru hari pertama ambil esoknya dah boleh rasa keberkesanannya ke tandas pun senang lawas je. Tq service Terbalik.

  16. max1132

    First time trying – Chewable supplement. Can taste the lemon and peppermint. Original with QR code.

  17. apashe

    Alhamdulillah..barang dah sampai..cepat..bungkusan pun dibungkus cantik dan rapi…harap benda alah ni berkesan lah…

  18. putradmc

    dah cuba, mmg berkesan. nanti habis mkn akan repeat lagi

  19. mohdfazal

    Good & fast delivery😍😍😍😍😍

  20. nisha

    Fast delivery with good condition, good job seller. Will feedback after use

  21. lizzyliz

    Barang original, cume lambat je sampai. Makan pil ni perut sentiasa kenyang,byk membuang, kentut2 angin keluar haha..

  22. eilya

    Received in good condition, this is the second time I purchased from this seller and worth for money.

  23. Daa

    kita baru nak raso raso , sblm tido makan & esok nya setiap pagi pasti akan ke tandas 🤣 first time try harap berkesan utk hilangkn tummy yg terlebih comel ni

添加评价

最大上传文件大小:2 兆字节。 您可以上传:图片, 视频 注释文本中插入的YouTube,Facebook,Twitter和其他服务的链接将自动嵌入。 Drop file here

其他Wellous产品

SALES!!!

Aemis 系列

RELAZZ

RM239.00

WELLOUS 保健品

Moveon

RM260.00
新品

WELLOUS 保健品

Zenso

RM1,430.00RM1,980.00
本产品有多种变体。 可在产品页面上选择这些选项
SALES!!!

Aemis 系列

Probiome 百益菌队

RM239.00
2送1

Frusso 纤维果汁

Frusso 纤维果汁

RM255.00
错误: 内容受保护!