iBling E-VITE 护眼宝

RM260.00

7大特效E-VITE

  • 让视力更清醒
  • 舒缓眼睛疲劳和干涩
  • 减轻眩光眼睛的不适
  • 缓解与年龄相关的眼病(白内障、黄斑变性)
  • 增加黄斑色素
  • 保护您的眼睛免受蓝光和紫外线的伤害。
  • 缓解自由基对眼睛的过度伤害。

数量


1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒


价格


RM 260

RM 430

RM 599

RM 795

RM 990

RM 1180

SKU: 07 分类: , 标签: , ,

iBling E-VITE 护眼宝

RM260.00

7大特效E-VITE

  • 让视力更清醒
  • 舒缓眼睛疲劳和干涩
  • 减轻眩光眼睛的不适
  • 缓解与年龄相关的眼病(白内障、黄斑变性)
  • 增加黄斑色素
  • 保护您的眼睛免受蓝光和紫外线的伤害。
  • 缓解自由基对眼睛的过度伤害。

数量


1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒


价格


RM 260

RM 430

RM 599

RM 795

RM 990

RM 1180

SKU: 07 分类: , 标签: , ,

IBLING E-VITE

还你清晰“视”界,呵护视界,刷屏不伤眼!

E-VITE是以叶黄素,玉米黄质和虾青素为主的眼睛营养配方,能够帮助眼睛对抗蓝光的侵害。

根据研究显示,大马人平均一天话费将近9小时在手机或电脑上网,比每日平均睡眠时间还长。

推荐的

有以下烦恼的

独家专利成分

先进国家优势

7大特效E-VITE

让视力更清醒

舒缓眼睛疲劳和干涩

缓解眼睛对光的不适感

防止眼睛因自由基过度受损。

预防与年龄有关的眼疾(白内障,黄斑变性)

Increase Macular Pigment In The Eyes

保护您的眼睛免受蓝光和紫外线的伤害

关于E-VITE的详细说明

阅读详细说明,了解E-VITE对人体的影响。

每盒60颗

使用说明E-VITE

饭后每天服用2片。

咨询我们
质量保证

如何区分真假?

Wellous Products具有QR码,可让您跟踪产品的来源,原始产品具有责任险!假冒产品会损害您的身体。

数量

1盒

2 盒

3 盒

4盒

5 盒

6 盒

价格

RM 260

RM 430

RM 599

RM 795

RM 990

RM 1180

E-VITE 有 18 个评价

  1. 娃琳

    Terbaik,cepat penghantaran dan item di terima dengan baik dan bagus。

  2. wendyng

    Good product and good quality, good service by seller. Thank you so much.

  3. zaczaihri

    Barang sampai dgn selamat 👍

  4. nazria_91

    Original.. Tq seller.. Really fast shipping..

  5. kennethchoo

    Item has been received in perfect condition.

  6. haslina

    barang sampai dengan selamat..dan paling penting barang memang original, service seller pun terbaik, sangat membantu walaupun chat tngah malam seller tetap respon dengan cepat..salute👍..dan barang dibalut dengan kemas dengan bubble wrap..insyaallah next time repeat oder💯👌🏼

  7. keenleng

    After ordered, received in 3rd day from City Link Express. Good packaging. Scanned and checked is original product. Will purchase again after finished.

  8. mhdtaufik

    Trima kasi. .bru nak try. .hrap bkesan la. .apa2 pun mmg trbaik. .

  9. nurhisha

    1. Di terima dengan baik
    2. Kualiti terbaik
    3. Barang bagus
    4. Puas hati dengan barang yang di jual

  10. nazri

    Original product… terbaik seller… akan beli lg… semoga memberi kesan seperti yang diiklankan…

  11. zairi56

    Barang sampai dgn selamat 👍

  12. effa1492

    penghantaran yg sgt cepat , pembungkusan pn cantik , baikk .. thank you seller .. moga serasi dgn mata ayah sy 🤲🏼

  13. adelynmia

    Terbaik,cepat penghantaran dan item di terima dengan baik dan bagus。

  14. sufynass

    thank you seller! laju barang sampai, dah habis nanti akan repeat kalau berkesan aamiinn

  15. 伊芙琳

    货到啦!谢谢!

  16. sitiemma92

    Barang sgt2 terbaik beli 2 botol terus…cuma penghantaran tu aduhai….lama nye lah…city link

  17. YlongLim

    Authentic products with QR code. Nice seller

  18. Chinyunming

    卖方n快递员快速交货...辛苦了..

添加评价

最大上传文件大小:2 兆字节。 您可以上传:图片, 视频 注释文本中插入的YouTube,Facebook,Twitter和其他服务的链接将自动嵌入。 Drop file here

其他Wellous产品

新品
错误: 内容受保护!