Penafian

DISCLAIMMER wellcare.com.my tidak dirancang untuk, dan tidak, memberikan nasihat perubatan. Semua kandungan ("kandungan"), termasuk teks, grafik, gambar dan maklumat yang tersedia di atau melalui laman web ini hanya untuk tujuan maklumat umum. Kandungan wellcare.com.my tidak dimaksudkan sebagai pengganti nasihat, diagnosis atau rawatan perubatan profesional.

JANGAN sekali-kali mengabaikan nasihat perubatan profesional, atau kelewatan mencarinya, kerana ada sesuatu yang telah anda baca di laman web ini. TIDAK PERNAH bergantung pada maklumat di laman web ini untuk mendapatkan nasihat perubatan profesional. Kami tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab atas sebarang nasihat, rawatan, diagnosis atau maklumat, perkhidmatan atau produk lain yang anda perolehi melalui laman web ini.

Anda digalakkan untuk berjumpa dengan doktor mengenai maklumat yang terdapat di dalam atau melalui laman web ini. Setelah membaca artikel atau kandungan lain dari laman web ini, anda digalakkan untuk mengkaji maklumat dengan teliti dengan penyedia penjagaan kesihatan profesional anda.